CU MIEL PENTRU CÂINE ADULT

GRAIN FREE™ Hrană Uscată CU MIEL PENTRU CÂINE ADULT

availability

DISPONIBIL ÎN 1.4Kg - 11.5Kg

NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată cu Miel pentru Câine Adult

NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată cu Miel pentru Câine Adult nu conține cereale și are drept ingredient principal mielul, fiind astfel ușor de digerat pentru majoritatea câinilor.
Filosofia NUTRO™ FEED CLEAN™ implică angajamentul nostru de a crea rețete simple, benefice și de încredere, fără ingrediente modificate genetic. În plus, produsele noastre nu conțin conservanți adăugați, arome sau coloranți artificiali. NUTRO™ GRAIN FREE™ Hrană Uscată pentru Câini este un produs pe care câinele tău pur și simplu îl va iubi.
NUTRO. FEED CLEAN™.

benefit icon

Bogat în proteine

benefit icon

Fără cereale

benefit icon

FĂCUTE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC

benefit icon

Gust grozav

INGREDIENTE

Proteină din miel (19%), proteină uscată din pasăre (pui, curcan, gâscă, raţă), amidon din mazăre, proteină extrasă din mazăre, grăsime de pasăre, amidon de tapioca, pulpă de sfeclă deshidratată, linte, hidrolizat de ficat de curcan, ulei de floarea soarelui, minerale, extract de rozmarin.

CONSTITUENȚI ANALITICI (%)

Proteină 35.2 %
Conținut de grăsime 17.6 %
Materie anorganică 9.5 %
Fibre brute 1.9 %

ADITIVI NUTRIȚIONALI

Vitamina A 9860 UI
Vitamina D₃ 1088 UI
Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat) 8.1 mg
Iod (Iodură de potasiu) 2.0 mg
Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat) 20.7 mg
Seleniu (Selenit de sodiu) 0.21 mg
Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat) 58.7 mg

GRAIN FREE™

Ingredientul de bază din NUTRO™ GRAIN FREE™ Hrană Uscată pentru Câini este reprezentat de proteinele animale de calitate superioară. Produsul nu conține cereale. Această combinație excelentă poata ajuta procesul de digestie al câinilor și poate reduce riscul apariției sensibilității excesive.
Ingredientul principal, proteinele animale, oferă produsului un gust delicios. În plus, anumite sortimente conțin și pui proaspăt. Filosofia NUTRO™ FEED CLEAN™ implică angajamentul nostru de a crea rețete simple, benefice și de încredere, fără ingrediente modificate genetic. În plus, produsele noastre nu conțin conservanți adăugați, arome sau coloranți artificiali. NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată pentru Câini poate ajuta patrupezii să se bucure de un stil de viață activ. NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată pentru Câini este un produs pe care câinele tău pur și simplu îl va iubi. NUTRO. FEED CLEAN™.

image

GHID DE ALIMENTAȚIE

Acestea sunt cantitățile de hrană recomandate pe baza condiției fizice ideale a câinilor adulți de diferite greutăți. Nevoile individuale de energie ale câinilor pot varia. Ajustați cantitatea de hrană pentru a obține sau a menține greutatea optimă a câinelui. Păstrați în permanență apă potabilă în stare proaspătă, asigurați-i o mulțime de exerciții fizice și consultați medicul veterinar în mod regulat. De servit uscat sau ușor umezit. Pentru a menține prospețimea, vă recomandăm să strângeți sacul și să îl depozitați într-o locație rece și uscată.

 • 2. HRANA ZILNICĂ RECOMANDATĂ

  Missing Icon Here

  HRANĂ USCATĂ

  Filled Dry Food Icon

  0g

  HRANĂ USCATĂ ȘI UMEDĂ

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

HRANĂ USCATĂ

Un câine de 10 kg are nevoie de 135g pe zi, un câine de 15 kg are nevoie de 185g pe zi, un câine de 20 kg are nevoie de 230g pe zi, un câine de 25kg are nevoie de 270g pe zi, un câine de 30 kg are nevoie de 310g zilnic.

 Recomandare

Permiteți o fază de tranziție, ajustați cantitățile și împărțiți-le în mese în funcție de nevoile animalului dvs. de companie. Sunați la linia de asistență pentru consumatori pentru informații privind modul de hrănire al animalului dvs. de companie. Apa proaspătă trebuie să fie întotdeauna disponibilă. Depozitați într-un spațiu închis, răcoros și uscat.

food bowl icon
= 394 kcal

produse recomandate