CU MIEL PENTRU CÂINE SENIOR

GRAIN FREE™ Hrană Uscată CU MIEL PENTRU CÂINE SENIOR

availability

DISPONIBIL ÎN 11,5kg

NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată cu Miel pentru Câine Senior

NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată cu Miel pentru Câine Senior nu conține cereale și are drept ingredient principal mielul, fiind astfel ușor de digerat pentru majoritatea câinilor. Această rețetă conține o formulă de fibre special adaptată nevoilor câinilor seniori și mai puține grăsimi decât rețeta noastră standard.
Filosofia NUTRO™ FEED CLEAN™ implică angajamentul nostru de a crea rețete simple, benefice și de încredere, fără ingrediente modificate genetic. În plus, produsele noastre nu conțin conservanți adăugați, arome sau coloranți artificiali. NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată pentru Câini este un produs pe care câinele tău pur și simplu îl va iubi.
NUTRO. FEED CLEAN™.

benefit icon

Bogat în proteine

benefit icon

Fără cereale

benefit icon

FĂCUTE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC

benefit icon

Gust grozav

INGREDIENTE

Proteină din miel (15%), proteine din jumări de vită, proteină uscată din pasăre (pui, curcan, gâscă, raţă), amidon din mazăre, linte, grăsime de pasăre, pulpă de sfeclă deshidratată, amidon de tapioca, hidrolizat de ficat de curcan, minerale, proteină extrasă din mazăre, ulei de floarea soarelui, extract de rozmarin.

CONSTITUENȚI ANALITICI (%)

Proteină 37.0 %
conţinut de grăsimi 15.0 %
Materie anorganică 10.0 %
Fibre brute 2.2 %

ADITIVI NUTRIȚIONALI

Vitamina A 10200 UI
Vitamina D₃ 1125 UI
Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat) 16.8 mg
Iod (Iodură de potasiu 4.2 mg
Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat) 36.0 mg
Seleniu (Selenit de sodiu) 0.20 mg
Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat) 102 mg

GRAIN FREE™

Ingredientul de bază din NUTRO GRAIN FREE™ Hrană Uscată pentru Câini este reprezentat de proteinele animale de calitate superioară. Produsul nu conține cereale. Această combinație excelentă poata ajuta procesul de digestie al câinilor și poate reduce riscul apariției sensibilității excesive.
Ingredientul principal, proteinele animale, oferă produsului un gust delicios. În plus, anumite sortimente conțin și pui proaspăt. Filosofia NUTRO™ FEED CLEAN™ implică angajamentul nostru de a crea rețete simple, benefice și de încredere, fără ingrediente modificate genetic. În plus, produsele noastre nu conțin conservanți adăugați, arome sau coloranți artificiali. NUTRO™ GRAIN FREE Hrană Uscată pentru Câini poate ajuta patrupezii să se bucure de un stil de viață activ. NUTRO™ GRAIN FREE Hrană Uscată pentru Câini este un produs pe care câinele tău pur și simplu îl va iubi. NUTRO. FEED CLEAN™.

image

GHID DE ALIMENTAȚIE

Acestea sunt cantitățile de hrană recomandate pe baza condiției fizice ideale a câinilor adulți de diferite greutăți. Nevoile individuale de energie ale câinilor pot varia. Ajustați cantitatea de hrană pentru a obține sau a menține greutatea optimă a câinelui. Păstrați în permanență apă potabilă în stare proaspătă, asigurați-i o mulțime de exerciții fizice și consultați medicul veterinar în mod regulat. De servit uscat sau ușor umezit. Pentru a menține prospețimea, vă recomandăm să strângeți sacul și să îl depozitați într-o locație rece și uscată.

 • 2. HRANA ZILNICĂ RECOMANDATĂ

  Missing Icon Here

  HRANĂ USCATĂ

  Filled Dry Food Icon

  0g

  HRANĂ USCATĂ ȘI UMEDĂ

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

HRANĂ USCATĂ

Un câine de 10kg are nevoie zilnic de 140g, un câine de 15kg are nevoie zilnic de 190g, un câine de 20kg are nevoie zilnic de 235g, un câine de 25kg are nevoie zilnic de 280g, un câine de 30kg are nevoie zilnic de 320g.

Recomandări

Luați în considerare o perioadă de tranziție, ajustați cantitățile și împărțiți-le în mai multe mese, conform nevoilor câinelui. Sunați la linia de asistență pentru consumatori pentru informații privind modul de hrănire al animalului dvs. de companie. Apa proaspătă trebuie să fie întotdeauna disponibilă. Depozitați într-un spațiu închis, răcoros și uscat.

food bowl icon
= 394 kcal