CU MIEL PENTRU CÂINE ADULT DE TALIE MICĂ

LIMITED INGREDIENT Hrană Uscată CU MIEL PENTRU CÂINE ADULT DE TALIE MICĂ

availability

DISPONIBIL ÎN 7Kg

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT Hrană Uscată cu Miel pentru Câine Adult de Talie Mică

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT Hrană Uscată cu Miel pentru Câine Adult de Talie Mică conține doar 10 ingrediente (maximum), plus vitamine și minerale. Mielul este singura sursă de proteină animală din această hrană uscată; de asemenea, produsul nu conține cereale. Gama noastră limitată de ingrediente este hipoalergenică și este ideală, mai ales, pentru câinii cu un sistem de digestie sensibil. Mâncarea este special concepută pentru patrupezii de talie mică. NUTRO LIMITED INGREDIENT este o hrană hipoalergenică pe care câinii pur și simplu o vor iubi. NUTRO. FEED CLEAN™.

benefit icon

Bogat în proteine

benefit icon

Fără cereale

benefit icon

FĂCUTE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC

benefit icon

Gust grozav

INGREDIENTE

Proteină din miel (26%), amidon din mazăre, proteină extrasă din mazăre, linte, ulei de rapiţă, amidon de tapioca, cartofi uscaţi, extract de cicoare, aromă de origine vegetală, minerale, extract de rozmarin.

CONSTITUENȚI ANALITICI (%)

Proteină 28.8 %
Conținut de grăsime 12.0 %
Materie anorganică 9.0 %
Fibre brute 2.1 %

ADITIVI NUTRIȚIONALI

Vitamina A 15640 UI
Vitamina D₃ 1725 UI
Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat) 4.1 mg
Iod (Iodură de potasiu) 1.0 mg
Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat) 27.0 mg
Seleniu (Selenit de sodiu) 0.28 mg
Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat) 76.5 mg

LIMITED INGREDIENT

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT Hrană uscată pentru câini conține 10 ingrediente (maximum) plus vitamine și minerale. Întrucât aceste rețete au la bază o singură sursă de proteină animală și sunt lipsite de cereale, produsul este unul hipoalergenic. Prin urmare, gama noastră de ingrediente limitată este ideală pentru câinii cu un sistem de digestie sensibil. Filosofia NUTRO™ FEED CLEAN™ implică angajamentul nostru de a crea rețete simple, benefice și de încredere, fără ingrediente modificate genetic. În plus, produsele noastre nu conțin conservanți adăugați, arome sau coloranți artificiali. Gama noastră limitată de ingrediente poate ajuta patrupezii sensibili să se bucure de un stil de viață activ. NUTRO™ LIMITED INGREDIENT este o hrană hipoalergenică pe care câinii pur și simplu o vor iubi. NUTRO. FEED CLEAN™.

image

GHID DE ALIMENTAȚIE

Acestea sunt cantitățile de hrană recomandate pe baza condiției fizice ideale a câinilor adulți de diferite greutăți. Nevoile individuale de energie ale câinilor pot varia. Ajustați cantitatea de hrană pentru a obține sau a menține greutatea optimă a câinelui. Păstrați în permanență apă potabilă în stare proaspătă, asigurați-i o mulțime de exerciții fizice și consultați medicul veterinar în mod regulat. Serviți uscat sau ușor umezit. Pentru a menține prospețimea, vă recomandăm să strângeți sacul și să îl depozitați într-o locație rece și uscată.

 • 2. HRANA ZILNICĂ RECOMANDATĂ

  Missing Icon Here

  HRANĂ USCATĂ

  Filled Dry Food Icon

  0g

  HRANĂ USCATĂ ȘI UMEDĂ

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

HRANĂ USCATĂ

Un câine de 1 kg are nevoie de 25g pe zi, un câine de 3 kg are nevoie de 60g pe zi, un câine de 5 kg are nevoie de 85g pe zi, un câine de 7kg are nevoie de 110g pe zi, un câine de 10 kg necesită 145g zilnic.

Recomandare

Permiteți o fază de tranziție, ajustați cantitățile și împărțiți-le  în mese în funcție de nevoile animalului dvs. de companie. Sunați la linia de asistență pentru consumatori pentru informații privind modul de hrănire al animalului dvs. de companie. Apa proaspătă trebuie să fie întotdeauna disponibilă. Depozitați într-un spațiu închis, răcoros și uscat.

food bowl icon
= 366 kcal