search

Dacă îi oferi câinelui tău hrană NUTROTM Dog pentru prima dată sau vrei să-i schimbi tipul de hrană, îți recomandăm să amesteci progresiv noua mâncare cu cea precedentă, timp de șase zile.

DavkovaniTaxes_RO-01

De ce recomandăm acest ghid? Sistemul digestiv al câinelui tău ar putea fi sensibil la schimbările de dietă. Această perioadă de tranziție îi permite să se adapteze la hrana NUTRO™, foarte ușor de digerat. O perioadă de tranziție de șase zile va contribui la reducerea șanselor de disconfort digestiv, care poate apărea în cazul unor schimbări bruște de alimentație.

În acest ghid vei afla informații valoroase atât despre hrănirea câinilor adulți, cât și despre hrănirea cățeilor de 3 săptămâni, care au nevoie de o dietă bogată în substanțe nutritive pentru o dezvoltare optimă și un stil de viață activ. Dacă te-ai aflat în situația în care te-ai întrebat de ce nu mănâncă câinele tău în anumite perioade sau de ce mănâncă foarte puțin, în ghidul nostru vei afla răspunsurile pe care le cauți.

produse recomandate

CITEȘTE SFATURI
DE LA NUTRO

Credem că
HRANA CURATĂ ÎNSEAMNĂ SĂ LE OFERIM ANIMALELOR NOASTRE DE COMPANIE CE E MAI BUN

Simple

SIMPLU

Rețete preparate ușor, pline de aromă și bogate în nutrienți. Făcute cu fară ingrediente nemodificate genetic. Nu există culori, arome sau conservanți artificiali. Fără porumb, grâu, proteine ​​din soia sau produse lactate.

Purposeful

Benefic

Etichete curate. Fiecare ingredient are un scop nutrițional precis și este ușor de recunoscut. Sursa de proteine ​​de înaltă calitate este ingredientul #1.

Trustworthy

DE ÎNCREDERE

Având ca sursă furnizori de încredere, pregătite în facilități de încredere, cu controale de calitate și de siguranță riguroase.

Setări cookie-uri